MAURO איכות וחדשנות

ב 1949 הקים דימיטריו מאורו את בית הקלייה המפורסם שלו. המטרה הייתה למכור קפה שכבר נטחן מראש ובאריזות קטנות וכך לחסוך התעסקות מיותרת ללקוח. 
סודות הקלייה האיטית שלו בשילוב פולי קפה איכותיים יצרו בלנד מרשים שבזכותו גדלה והתפתחה החברה. 
התשוקה לקפה הטוב גורמת לקפה מאורו לבצע בקפידה מספר בקרות מאז בחירת חומר הגלם. רק כך, בטוחים שהקפה שמאורו מייצרים הוא באיכות מעולה. Caffé Mauro נזהר מאוד גם בבחירת מחלקת המחקר והפיתוח, כדי לשמור על רמת חדשנות גבוהה.

הירשמו לניוזלטר שלנו וקבלו מבצעים חמים